PROJECT

Tantalus Studio & Residence

Honolulu, HI

This restored 1954 residence high above Honolulu in a forest reserve is the home to Tantalus Studio.  Entering the property you are surrounded by lush greenery, which slowly opens up to an expansive view of mountain ranges and ocean towards the west. The exterior of the structure is a unique blend of midcentury clean lines with Hawaiian materiality of rough cut lava rock, board and batten stained redwood walls, and poured concrete entry stairs.  Ginger restored the home in 2018 with the help of various tradespeople. Her aim was to preserve the original design elements, including koa wood flooring, midcentury but-in millwork, and lava rock fireplace whilst blending in her eclectic collection of furnishings and artwork, both old and new.  Creating a warm and cohesive space that honors it’s past while establishing its design relevance in today’s world.

Tantalus_30.jpg
Tantalus_19.jpg
Tantalus_17.jpg
Tantalus_07.jpg
Tantalus_09.jpg
Tantalus_12.jpg

PHOTOGRAPHY

Photographer: Mariko Reed

Floral Styling: Paiko & Mei Day

Interior Design: Tantalus Studio

Tantalus_26.jpg
Tantalus_03.jpg
Tantalus_18.jpg
Tantalus_01.jpg
Tantalus_21.jpg
Tantalus_02.jpg
Tantalus_10.jpg
Tantalus_15.jpg
Tantalus_14.jpg
Tantalus_24.jpg
Tantalus_13.jpg
Tantalus_16.jpg
Tantalus_11.jpg